Buitenschoolse opvang

Onze bso is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Deze vorm van opvang bestaat uit voorschoolse opvang, naschoolse opvang en/of vakantieopvang. Natuurlijk is het op de bso anders dan op school. Op de bso mag je kind écht ontspannen. Het is vrije tijd die ze zelf mogen indelen. Gezellig samen spelen of toch liever alleen? Alles mag en kan. Wij zorgen voor gezonde voeding, voor een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma en voor vele uurtjes lekker buitenspelen. We werken met verschillende thema's, zoals koken, drama en theater, muziek, dans en natuur.  

Voorschoolse opvang
Je kind kan ook bij ons terecht vóór aanvang van school. Tijdens schoolweken is deze groep geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.30 uur tot 8.30 uur.
Er is een mogelijkheid om extra opvang in te kopen vanaf 7.00 uur.

Naschoolse opvang 
Onze naschoolse opvang bestaat uit twee verschillende groepen: de Milheezer Maxi's en de Milheezer Mega's. Beide groepen zijn tijdens schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 14.45 uur tot 18.30 uur. Aan het eind van de dag, vanaf ongeveer 17.30 uur, voegen we beide groepen samen.

Milheezer Maxi's
  • Op deze groep worden de jongste bso-kinderen opgevangen.
  • De nieuwe kinderen worden 's middags door de leerkracht naar de bso gebracht. Na een tijdje kunnen kinderen dit zelfstandig.
  • Voor het doorstromen naar de volgende bso-groep hanteren we géén harde leeftijdsgrens, maar kijken we vooral naar de behoefte van kinderen en de groepssamenstelling.
  • Doorschuiven naar de volgende groep gaat altijd in overleg met ouders.
Milheezer Mega's
  • Op deze groep worden de oudste bso-kinderen opgevangen.
  • De kinderen van 8 jaar en ouder mogen, mits toestemming van ouders, zelfstandig buitenspelen.
Vakantie-opvang
Tijdens de vakanties worden afhankelijk van het aantal kinderen, de bovengenoemde groepen samengevoegd. De vakantieopvang is elke vakantie geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. Er is een mogelijkheid om extra opvang in te kopen vanaf 7.00 uur.
Kinderen van kindcentrum De Klimboom worden in vakanties ook bij ons opgevangen.
Daardoor hebben de kinderen ook tijdens vakanties voldoende leeftijdsgenootjes om mee te spelen en kunnen we een uitdagend activiteitenprogramma uitzetten dat zich richt op verschillende leeftijdsgroepen.

De buitenschoolse opvang kun je bereiken op 088-0088524. Meer informatie over de buitenschoolse opvang en de bijbehorende kosten kun je vinden op de website van GOO Opvang en Onderwijs. Neem ook eens een kijkje in onze folder bso. Voor vragen of een rondleiding, klik hier

Aanmelden voor bso
Heb jij ook opvang voor je kind nodig na schooltijd en wil je hem of haar graag aanmelden voor de buitenschoolse opvang? Dan kun je hier het inschrijfformulier voor bso vinden.